Educație

Elevii din șase localități timișene trec de luni în on-line

Elevii din șase localități timișene trec de luni în on-line
Adora Beauty

Subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu a convocat, astăzi, ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în sistem on–line, în cadrul căreia a fost emisă Hotărârea privind aprobarea scenariului în care va funcționa, începând din data de 27 septembrie, fiecare unitate de învățământ din  județul Timiș – școli și grădinițe.

Această hotărâre are la bază propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș, făcută în urma analizei situației epidemiologice existente la nivelul județului.

Astfel, conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în județul Timiș unitățile de învățământ din localitățile în care s-a depășit rata de infectare de 6/1.000 de locuitori, adică Bara, Moravița, Ghiroda, Bucovăț, Pădureni și Moșnița Nouă trec în online.

Prevederile Hotărârii CJSU devin obligatorii începând cu data de 27 septembrie 2020, iar o dată la 7 zile Comitetul Județean pentru Situații de Urgență reevaluează situația unităților de învățământ din județ.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*