Social

Acțiune fulger pentru verificarea păstrării curățeniei de către agenții economici din zona centrală: 29 de firme controlate, 6 sancționate

Acțiune fulger pentru verificarea păstrării curățeniei de către agenții economici din zona centrală: 29 de firme controlate, 6 sancționate

Poliția Locală continuă să fie cu ochii pe persoanele juridice care desfășoară diferite activități în zona centrală a orașului și, așa cum a atenționat deja, a continuat verificările pe linia păstrării curățeniei în perimetrul locațiilor în care funcționează agenții economici.

Aceste controale sunt inopinate și au drept scop nu sancționarea, ci obișnuirea reprezentanților firmelor să respecte legislația și totodată cetățenii care le calcă pragul. Astfel, în această dimineață, 29 de agenți economici de pe străzile Eugeniu de Savoya, F. Mercy, Augustin Pacha, Strada Fara Nume, Hector, Martin Luther, Țepeș Vodă, T. Doda au fost verificați, fiind întocmite un număr de 6 procese verbale de sancționare în valoare totală de 9500 lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru lipsă contract cu societatea de salubrizare, nerespectarea colectării duale a deșeurilor, depozitare de deșeuri din construcții pe domeniul public și s-a aplicat o somație pentru nerespectarea curățeniei într-o curte interioară.

Reamintim că în urmă cu aproximativ o lună, Poliția Locală Timișoara atrăgea atenția persoanelor juridice că vor fi efectuate verificări și se vor lua măsuri împotriva celor care nu păstrează curățenia și nu întrețin locațiile în care desfășoară activități comerciale.
Acțiunile vor continua și în perioada următoare, indiferent că este zi de week-end sau în mijlocul săptămânii.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*