Administrație

18 din cei 27 aplicanți la Apelul5/2021 Tineret vor primi finanțare nerambursabilă de la bugetul local

18 din cei  27  aplicanți la Apelul5/2021 Tineret vor primi finanțare nerambursabilă de la bugetul local

Proiectele câștigătoare sunt realizate de tineri sau sunt pentru tineri și cuprind mai multe domenii: educație non-formală prin muzică, educație civică și critică, tabere tematice, multimedia, integrare profesională, mediu și știintă.

Cei 1 milion de lei merg către: Asociația Culturală Kabaitan, Asociația CDPP – Centrul pentru Dezvoltare Personală și Profesională, Asociația One Source, Asociația Pedallez, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, Asociația Trib’Art, Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații, ESU Board Meeting 81, Asociația Sfera Timișoarei, Asociația Centrul pentru Inovare și Dezvoltare Urbană, Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, Asociația Centrul pentru Strategii de Dezvoltare a Tineretului, Asociația Memoria Culturii, Institutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor, Institutul Român de Educație a Adulților, Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara, Fundația Hațegan și Asociația „Liga Studenților din Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică Timișoara”.

Dorim să susţinem participarea activă a tinerilor la viaţa culturală, socială și educațională a orașului, iar prin aceste finantari vrem să incurajam oportunităţile egale de acces la educaţie, dezvoltare, exprimare liberă, integrare sociala, profesionalizare și creație a tinerior”, a declarat Alexandru Boca, inspector programe și proiecte.

15 asociații au primit finanțare, iar după sesiunea de contestații au trecut peste linie încă trei. Două comisii formate din 6 evaluatori independenți în total, selectați în urma unui apel deschis, au analizat propunerile pentru acest apel. La fiecare sesiune de selecție au participat câte trei specialiști.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*