Eveniment

Prinși fără permis de conducere și drogați la volan

Prinși fără permis de conducere și drogați la volan

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. 

La data de 21 septembrie, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz au oprit pentru control, în localitatea Cenei, din județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 22 septembrie, în jurul orei 03:10, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada Urseni din municipiul Timișoara, un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*