Administrație

Concurs național de idei în municipiul Lugoj

Concurs național de idei în municipiul Lugoj

În cadrul campaniei „Noi revitalizăm orașul” Primăria Lugoj, împreună cu UrbanizeHub România, lansează Concursul național de idei „Proximity”.

Acest proiect este susținut de Departamentul de Geografie, Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie, Universitatea de Vest, Timișoara.

Concursul este dedicat studenților de la Facultățile de Urbanism și Arhitectură, însă sunt acceptați și concurenți care studiază în aceste domenii și sunt atrași de subiectul concursului.

 Ce este „PROXIMITY”?

Este un model de reactivare a funcției spațiilor publice, iar ca dotări de proximitate și trebuie să ofere lugojenilor un traseu spațial, la nivel de schemă sugestivă și propuneri detaliate de amenajare a cinci spații publice amplasate în diferite zone ale orașului sub umbrela urbanismului participativ.

Înscrierea la concurs se poate face accesând platforma concursului sau link: https://survey123.arcgis.com/share/2c6e56fe0d6b4b6ba2b68ccc7217db63

Regulamentul de desfășurare și calendarul concursului sunt pe platforma concursului: https://concurs-de-idei-proximity-gispmlugoj.hub.arcgis.com

UrbanizeHub România este una dintre cele mai importante grupări de specialiști în dezvoltare urbană, de la noi din țară și din Europa.

În colaborarea cu Primăria Lugoj, UrbanizeHub implică o echipă interdisciplinară, formată din specialiști în comunicare, facilitare și design thinking, în peisagistică, în geografie economică, arhitectură și urbanism.

În portofoliul UrbanizeHub se află colaborări importante cu Comisia Europeană, Banca Mondială, Ministerul Dezvoltării, EIT Climate-KIC Europe, dar și cu mai multe orașe din România.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*