Social

27 de firme din zona centrală controlate, trei dintre acestea sancționate drastic

27 de firme din zona centrală controlate, trei dintre acestea sancționate drastic

Polițiștii locali au organizat, în această dimineață, o acțiune fulger la agenții economici din zona centrală a orașului!

Totul s-a petrecut pe traseul Bdul Revoluției 1989 Proclamația de la Timișoara Podul Decebal Piața Libertății. Oamenii legii au verificat modul în care aceștia păstrează curățenia în fața punctelor de lucru, dacă gestionează deșeurile conform legislației în vigoare, dacă dețin contracte încheiate cu operatorul de servicii de salubritate, dacă au amplasat în fața locațiilor în care își desfășoara activitate scrumiere etc.

De altfel, în urmă cu aproximativ o lună, Poliția Locală Timișoara atragea atenția persoanelor juridice că vor fi efectuate verificări și se vor lua măsuri împotriva celor care nu păstrează curățenia și nu întrețin locațiile în care desfășoară activități comerciale. În cursul zilei de azi au fost verificați un număr de 27 agenți economici, fiind aplicate un număr de trei sancțiuni contravenționale.

Magazinul alimentar Profi Food a fost sancționat cu 2500 lei, conform HCL 371/2007, pentru gestionarea neconformă a deșeurilor, editura Eurostampa a fost sancționată cu 1500 lei deoarece nu deținea contract cu operatorul de salubritate, iar salonul Blind Barbers a fost sanctionat cu 1000 lei pentru că nu respecta prevederea referitoare la colectarea duală a deșeurilor.

Atragem din nou atenția că vor fi efectuate în continuare acțiuni de control pentru a se verifica daca sunt respectate măsurile stabilite de legislația în vigoare, iar în cazul în care sunt constatate nereguli, polițiștii locali vor aplica sancțiuni drastice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*