Administrație

Nicolae Robu: “Cer Primăriei Timișoara să facă publică lista proiectelor de investiții în educație inițiate de actuala administrație”

Nicolae Robu: “Cer Primăriei Timișoara să facă publică lista proiectelor de investiții în educație inițiate de actuala administrație”
Adora Beauty

Nicolae Robu solicită publicarea listei proiectelor de investiții în educație inițiate de administrația Fritz!

Fostul edil al Timișoarei îl acuză pe Dominic Fritz că se laudă cu proiecte realizate de fosta administrație și că nu are până acum niciun proiect propriu.

Denotă o lipsă totală de respect față de cetățenii Timișoarei să fie mințiți în asemenea hal, cu pretenția de acordare de mare importanță domeniului educației, de către actuala administrație, când ea nu a venit cu absolut niciun proiect propriu!

Tot ce se raportează ca realizări în domeniu -de fapt, în toate domeniile!- sunt lucruri făcute de administrația Robu, eventual cu mici adăugiri -progresele sunt minimale- făcute de administrația Fritz. Pentru a ne lămuri, cer, repet, publicarea listei proiectelor de investiții în educație inițiate de actuala administrație. Sunt convins că presa timișoreană este și mai interesată decât mine de aflarea adevărului”, a spus fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*