Social

Târgul Mierii la Agro Village al USAMVBT

Târgul Mierii la Agro Village al USAMVBT

Asociația Crescătorilor de Albine din România Filiala Județeană Timiș în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara organizează Târgul Mierii Timișoara la Agro Village din Calea Aradului nr. 119.

Târgul mierii este organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, Filiala Timiș în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara.

Sâmbătă, 18 septembrie, la ora 8.00 va avea loc deschiderea secțiunii comerciale, iar la ora 10.00, deschiderea oficială.

„La început de toamnă, timișorenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor. Acest eveniment se dorește a fi o oportunitate pentru toți consumatorii produselor apicole din Timișoara și împrejurimi cât și pentru apicultori, prin promovarea produselor apicole din stupina proprie.

Vizitatorii târgului vor găsi diferite sortimente din acest minunat dar al naturii, de la miere de salcâm, polifloră, tei, mană, rapiță şi zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scortişoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis etc.

Cu această ocazie vom avea un stand de degustare a diferitelor sortimente de miere cât și o tombolă cu produse apicole. Pe parcursul târgului vor fi organizate și competiții pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasă etichetă și altele.

Târgul Mierii adună cei mai pricepuți apicultori din județul Timiș și vecinătate, dar și firme specializate (distribuitori locali) în domeniul produselor apicole. Vă aşteptăm cu drag!”, a transmis Petre Doda, președintele A.C.A. din România – Filiala Județeană Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*