Administrație

Primarul Luchian Savu, mesaj pentru elevii din Șandra

Primarul Luchian Savu, mesaj pentru elevii din Șandra

Dascălii din Șandra își așteaptă elevii pentru reîntoarcerea la cursuri.

Orice început de an școlar înseamnă emoție, speranță și bucurie atât pentru elevi și părinţi, cât și pentru dascăli. Un nou început înseamnă o nouă șansă, un drum pe care pornim cu forțe proaspete, cu nădejdea și speranța unui viitor plin de realizări.

“Educația reprezintă șansa la evoluție a fiecăruia, este fundația unui stat dezvoltat și puternic! Prin școală și educație putem contura viitorul unei societăți!

Începutul anului școlar este un bun prilej pentru a ne arata recunoștiința pentru cei care au menirea de a educa și forma caractere, pentru dascălii noștri!

Vouă, dragii mei elevi, vă doresc un an plin de reușite, de învățături bune, vă doresc să realizați fapte cât mai mărețe și să-i faceți mândri pe părinții voștri.

Stimați părinți, vă doresc să aveți parte de bucurii și realizări nenumărate din partea copiilor dumneavoastră!

Mă bucur că după un an atât de complicat, copiii vor putea merge din nou la școală fizic. Indiferent de condiții, școala trebuie să-și realizeze misiunea nobilă și responsabilă ce îi revine dintotdeauna. De aceea, am luat toate măsurile de precauție și de igienizare în incinta școlii pentru maximă siguranță!”, a transmis Luchian Savu, primarul comunei Șandra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*