Eveniment

Razie a polițiștilor pe drumurile din Timiș

Razie a polițiștilor pe drumurile din Timiș

În data de 8 septembrie,  în intervalul orar 18.00-22.00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș, Biroului Rutier Timișoara, Biroului Rutier Lugoj și Formațiunii Rutiere Sânnicolau Mare, au desfășurat acțiuni în zonele de competență, în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 200 de persoane, verificate 170 de autovehicule și aplicate 50 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002R, în valoare de 18.940 de lei.

Ca măsură tehnico-administrativă, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 10 permise de conducere, dintre care 7 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii vor fi zilnic în teren, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și descurajarea comportamentului iresponsabil în trafic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*