Educație

Ultimele pregătiri pentru începerea noului an şcolar la Liebling

Ultimele pregătiri pentru începerea noului an şcolar la Liebling

Se fac ultimele pregătiri la Liebling, pentru începerea noului an școlar!

În sălile de clasă se fac ultimele retuşuri pentru ca totul să fie impecabil. Din 1 septembrie, personalul didactic al unităţilor de învăţământ a revenit la serviciu şi se pregăteşte pentru un nou început.

În vară a fost făcută o reabilitare amplă a școlii gimnaziale Liebling. Astfel că școlarii vor avea parte de cele mai bune condiţii pentru a face performanţă. Doar de ei depinde acum să obţină rezultate pe măsură. Cu ajutorul fondurilor primite din bugetul local, unitatea de învățământ a trecut printr-un amplu proces de reabilitare. Instituţia arată impecabil la exterior, dar şi în interior.

Lucrările la școală sunt în curs de finalizare, adică izolarea clădirii. Am fost la directorul școlii, am discutat despre problemele cu dotări, măști de protecție, soluții de dezinfectat pentru igienizarea școlii la Cerna, Iosif. Totul se derulează normal. E finalizată și împrejmuirea școlii, gardul e terminat. Vom construi o clădire mică unde vor fi 2 corpuri. Într-una va fi un nou cazan pentru încălzire, pe combustibil, și un atelier pentru întreținere, dacă vor fi defecțiuni în cadrul școlii”, a transmis primarul comunei Liebling, Ioan Munteanu.

Luni, 13 septembrie, copiii vor începe cursurile.

VIDEO aici:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*