Eveniment

Timișean care cultiva cannabis într-un solar, cercetat pentru trafic de droguri de risc

Timișean care cultiva cannabis într-un solar, cercetat pentru trafic de droguri de risc

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Timișoara au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Timiș, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, în cursul acestui an, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, ar fi cultivat într-un solar, special amenajat, mai multe plante susceptibile a fi droguri de risc, în vederea comercializării, în scopul obținerii de bani.

În urma percheziției domiciliare desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat 119 plante mature susceptibile a fi cannabis, totalizând aproximativ 250 de kilograme de masă verde.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. Timișoara pentru audieri, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri legale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*