Sănătate

Procesul de modernizare continuă la Spitalul Militar Timisoara

Procesul de modernizare continuă la Spitalul Militar Timisoara

La mai puțin de o lună de la finalizarea lucrărilor de refacere a fațadei spitalului, Laboratorul de analize medicale îmbracă uniformă nouă!

Totul, în urma unor complexe lucrări de renovare și reamenajare a spațiului destinat, cu suprafețe de lucru moderne și aparatură performantă, atingând astfel standarde de înaltă calitate.

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Militar Timișoara oferă o gamă variată de analize medicale prin departamentele sale de hematologie, biochimie, imunologie si microbiologie.

“Misiunea asumată a echipei este aceea de a asigura în permanență calitatea și exactitatea rezultatelor obținute la analizele efectuate în laborator. Spitalul Militar Timișoara a investit permanent în dotarea laboratorului de analize medicale cu echipamente și aparatură modernă, cu ajutorul cărora să crească adresabilitatea acestuia, să diversifice permanent gama de analize executate, cu rezultate care să fie oferite eficient, rapid și cu respectarea criteriilor de calitate.

Performanța este garantată și prin pregătirea profesională continuă a specialiștilor din laborator, personalul fiind permanent încurajat să dezvolte tehnici noi de lucru, la standarde înalte.

Astfel, prin efortul și dedicarea profesională a echipei de specialiști, activitatea laboratorului de analize medicale este mereu în slujba pacienților în scopul monitorizării stării de sănătate. În același timp, laboratorul vine în sprijinul medicilor clinicieni angajați în complexul proces al elaborării unui diagnostic corect și rapid, precum și în cel al stabilirii unei conduite terapeutice corecte și adaptate fiecărui pacient în parte, susținând conceptul actual al medicinei personalizate și bazată pe dovezi”, transmite conducerea Spitalului Clinic Militar Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*