Sănătate

Mărturia cutremurătoare a unui tânăr infectat cu coronavirus: “Am crezut că o să mor în fiecare zi”

Mărturia cutremurătoare a unui tânăr infectat cu coronavirus: “Am crezut că o să mor în fiecare zi”

Am crezut că o să mor în fiecare zi”. Afirmația tulburătoare îi aparține unui tânăr în vârstă de 34 de ani care, timp de aproape 3 săptămâni, a fost intubat în vreme ce se află internat în Secția de Terapie Intesivă a spitalului. Tânărul, care nu este vaccinat, s-a infectat cu Sars-CoV 2 pe când se află în vacanță în Italia.

Medicii de la Spitalul Victor Babeș Timișoara povestesc că acesta și-a administrat singur câteva zile un tratament cu vitamine, iar când și-a dat seama că nu mai poate respira a venit la spital. Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la sută. A fost necesară intubarea lui pentru a-l putea salva. Timișoreanul spune că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID 19. “Fiecare decide pentru viața lui, dar am văzut acum, pe propria piele, că e mai bine să te vaccinezi, decât să nu o faci și să ai o formă atât de gravă. E mai bine să te vaccinezi decât să îți pui viață în pericol”, mărturisește tânărul pacient aflat încă pe patul din Secția de Terapie Intensivă.

Datorită efortul medicilor de la ATI, a echipei condusă de dr. Mirela Porosnicu, care timp de 3 săptămâni a luptat continuu, tânărul a fost salvat. Vor trebui să treacă luni bune, însă, până când își va reveni în totalitate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*