Utile

Cum va fi vremea de la sfârșitul lui august până la jumătatea primei luni de toamnă

Foto: Octavian Pintean
Adora Beauty

Administrația Națională de Meteorologie a emis estimări meteo de la sfârșitul lunii august, până la jumătatea lunii septembrie. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea prima lună de toamnă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 23 august – 20 septembrie 2021

Potrivit meteorologilor, temperaturile se vor menține ridicate până la sfârșitul lunii august, când se va răcori treptat. Luna septembrie aduce precipitații și o scădere însemnată a temperaturilor în anumite regiuni.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 23 august – 20 septembrie, vremea se va situa în graficele reprezentative perioadei în desfășurare, însă se vor semnala și cantități însemnate de precipitații în cea mai mare parte a țării, cu precădere la munte, după 6 septembrie.

Vremea 23 – 30 august 2021

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea de nord, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit Digi24.

Vremea în săptămâna 30.08.2021 – 06.09.2021

 

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel noramal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea în săptămâna 06.09.2021 – 13.09.2021

Temperaturile medii se vor situa în limitele climatologice ale perioadei, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Vremea în săptămâna 13.09.2021 – 20.09.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general excedentar în regiunile sudice, sud-estice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*