Life-style

Roboți Transformers și păpuși gigantice la Timeless 4ALL Festival

Roboți Transformers și păpuși gigantice la Timeless 4ALL Festival

În perioada 3-5 septembrie, timișorenii și nu numai se vor putea bucura de cel mai mare festival dedicat întregii familii din zona balcanică. Roboți Transformers, dinozauri și păpuși gigantice vă dau întâlnire în uriașul parc de distracții pe care organizatorii îl pun la cale la Timeless 4ALL Festival, pe Aerodromul „Cioca” de lângă Timișoara.

Fanii de Transformers își vor putea întâlni eroii, Optimus Prime și Bumblebee, chiar în orașul de pe Bega.

Optimus Prime cunoscut în Japonia sub numele de Convoi, este un cibertronian, liderul Autoboților. Erou principal al povestirii, el se opune maleficului lider, Decepticon Megatron.

Bumblebee este la origine un Wolkswagen Beetle, a cărui schemă de culori a fost insipirată de un bondar, cu dungi negre și galbene. În filmele de acțiune, acesta apare ca vehicule inspirate de generații de mașini Chevrolet și Camaro, galbene cu dungi negre de curse.

La Timeless 4ALL Festival Timișoara cei doi Transformers vor fi întruchipați de roboți de 2,5 metri înălțime care se vor plimba și dansa prin mulțime.

„Cine crede ca roboții Transformers sunt doar pentru copii, greșește. Cunosc adulți fascinați de această lume. Iar Timeless 4ALL asta face: îi adună pe toți, de toate vârstele să își trăiască propria bucurie și distracție. Și da, ce fain e că va exista un loc unde ca adult te vei putea întoarce în copilărie!”, a spus Minodora Stancu, manager de proiect la festivalului.

Atmosfera la superlativ va fi completată la Timeless 4ALL Festival de păpuși gigantice de peste 3,5 metri mânuite de păpușari experimentați. Acestea vor răsări din mulțime, impresionând nu doar prin dimensiunile uriașe, ci și prin explozia de culoare pe care o dau aceste personaje haioase ale festivalului.

„Coregrafia se datorează păpușarilor, care de-a lungul timpului au învățat cum să mânuiască uriașele păpuși, astfel încât cu fiecare mișcare să poată stârni zâmbete și hohote de râs. Vom râde mult la acest festival. Ne vom distra așa cum nu am visat vreodată. Dar cel mai important lucru este, că o vom face împreună cu toată familia”, a mai spus Minodora Stancu.

În cele trei zile de Timeless Festival vor fi activităţi şi distracţii pe alese: Dino Park, cursa de obstacole, trambuline, castele gonflabile, animatori de circ, teatru de păpuşi, show de magie, staţii VR, staţii de gaming, perete de căţărat, kart-uri electrice, fotbal gonflabil, Planetarium, o variantă proprie a competiţiei IronMan numită IronKid.

Doritorii vor putea participa la atelierul de magie, la cel senzorial de slime, de modelaj porțelan rece și plastelină, de păpuși, kirigami, de picturi pe față, de arte marțiale, de dansuri sau de aranjamente florale.

În 3 septembrie sunt anunțați următorii artiști: DJ IST, DJ ANGELO ES, DJ ALLY KZAN și HAARAW.

În 4 septembrie vor urca pe scenă: Gașca Zurli, Teatrul Merlin, Dorian Popa, Andra Gogan și Mario Fresh, iar în 5 septembrie, Magicianul Lorenzo Cristian, Teatrul Merlin, Celia, Bibi și Antonio Pican.

Organizatorii și-au propus să realizeze și cel mai mare picnic de familie din România.

Biletele și abonamentele se găsesc pe https://www.iabilet.ro/bilete-timeless-4all-festival-66061/.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*