Social

ANL a construit 30 de locuinţe pentru tineri la Recaș

ANL a construit 30 de locuinţe pentru tineri la Recaș

30 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepționate de ANL, instituţie aflată sub autoritatea Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în orașul Recaș.

Locuințele (15 apartamente cu 1 cameră și 15 apartamente cu 2 camere) au fost construite pe str. Pieței nr. 26, pe un regim de înălţime P+2E+M (parter+2 etaje+mansardă), valoarea investiției fiind 4.394.127,99 lei (inclusiv TVA).

Până în prezent, la nivelul județului Timiș, ANL a finalizat, în cadrul aceluiași program, 749 de unități locative, situate în localitățile: Timişoara (348 de unități locative), Jimbolia (70 de unități locative), Lugoj (127 de unități locative), Făget (56 de unități locative), Deta (118 unități locative) și Sânnicolau Mare (30 de unități locative).

Programul de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primării, care urmează să întocmească listele de repartiţii.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*