Administrație

Ies la iveală numeroase nereguli constatate de CJT și ADID la o firmă care gestionează deșeuri

Ies la iveală numeroase nereguli constatate de CJT și ADID la o firmă care gestionează deșeuri

În urma incendiului care a avut loc săptămâna trecută la Stația de Transfer din Timișoara operată de Polaris M Holding S.R.L, vicepreședintele CJT, Cristian Moș, a dispus centralizarea tuturor neregulilor constatate în ultimele luni de către reprezentanții A.D.I.D Timiș și Consiliul Județean Timiș în urma vizitelor regulate efectuate atât în Timișoara cât și în stațiile: Jimbolia, Deta și Făget.

„Precizez faptul că atât în cadrul vizitelor efectuate în Stația de transfer Timișoara și în Centrele de colectare din județ, cât și în cadrul ședințelor de management avute lunile trecute,  echipa noastră a transmis reprezentanților Polaris să respectate prevederile „Contractului de delegare prin concesiune a unor activități componente ale Serviciului Public de Salubrizare în județul Timiș nr. 9.468/24.07.2014” și a documentelor care fac parte integrantă din acesta.

Începând de astăzi firma Polaris M Holding S.R.L are la dispoziție 30 de zile pentru a remedia:

➡️ 23 de nereguli găsite la Stația de Transfer Timișoara

➡️ 20 de nereguli găsite la Centrul de colectare din Jimbolia

➡️ 20 de nereguli găsite la Centrul de colectare din Deta

➡️ 15 de nereguli găsite la Centrul de colectare din Făget�

În caz contrar vom face toate demersurile legale pentru a ne asigura că prevederile contractului de delegare sunt respectate”, a transmis, luni, vicepreședintele CJT, Cristian Moș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*