Social

27 de sancțiuni aplicate patronilor de cluburi

27 de  sancțiuni aplicate patronilor de cluburi
Polițiștii locali au efectuat ample acțiuni pe raza municipiului pentru a verifica modul în care se respectă legislația referitoare la ordinea și liniștea publică pe raza municipiului, mai exact a Legii 61/1991 care sancționează organizarea de petreceri cu caracter privat si utilizarea la intensitate mare a aparaturii muzicale la intensitate mare de natura sa tulbure linistea locuitorilor ori producerea de zgomote, larma sau folosirea oricarui aparat , instrument la intensitate mare in localuri aflate in imediata vecinatate a imobilelor de locuit.

De la inceputul sezonului si pana in prezent cele mai multe probleme au fost constatate în zone precum Piata Unirii, Corneliu Coposu, zona Stadion, canalul Bega, zona Muzeul Satului, Parcul Rozelor unde s-au constatat incalcari ale legii cu privire la linistea publica.

Din 01.06.2021 pana in prezent au fost aplicate 27 de sanctiuni in cuantum de 40.000 lei societatilor comerciale care au incalcat grav normele de convietuire sociala.

Ca urmare a sanctiunilor repetate aplicate de politistii locali s-a demarat procedura legala de propunere a suspendarii activitatii SC DEL CORSO FAMILY SRL de catre compartimentul de specialitate din cadrul Primariei Timisoara.

Poliția Locală atentioneaza ca va continua acțiunile privind  tulburarea linistii publice si ca vor lua masuri severe de sanctionare atat in cazul persoanelor juridice dar si in cazul persoanelor fizice.

Solicitam pe aceasta cale cetatenilor sa ne solicite sprijinul in cazul in care se deranjeaza linistea publica la telefoanele 0256968 si 0256246112

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*