Eveniment

Trei permise suspendate și zece amenzi după o razie de două ore a Poliției Rutiere

Trei permise suspendate și zece amenzi după o razie de două ore a Poliției Rutiere

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier Timiș împreună cu polițiștii Biroului Rutier Timișoara au acționat în Timișoara pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță rutieră.

În intervalul orar 07:00-09:00, polițiștii au verificat legalitatea transportului de persoane și mărfuri, astfel fiind controlate 127 de autovehicule și au fost efectuate 88 de testări cu aparatul etilotest.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 3117, 5 lei pentru nerespectarea normelor rutiere.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut pentru 90 de zile 3 permise de conducere pentru „conducerea autovehiculelor pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice”, valorile înregistrate de aparatul etilotest fiind de 0.12 mg/l, 0.25 mg/l, 0.37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni cu caracter preventiv vor continua și în zilele următoare, având rolul de a asigura respectarea normelor rutiere și prevenirea activităților infracționale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*