Administrație

Nicolae Robu: Măcel la copacii de pe Calea Bogdăneștilor! FOTO

Nicolae Robu: Măcel la copacii de pe Calea Bogdăneștilor! FOTO
Adora Beauty

Nicolae Robu este furios pentru că au fost tăiați zeci de copaci de pe Calea Bogdăneștilor.

„Iată ce fac acești ticăloși care mă acuzau pe mine de tăierea unor copaci, reușind să vă întărâte împotriva mea, prin manipularea ordinară susținută cu bani mulți de grupurile de interese oculte! Da, așa cum am explicat mereu cât am fost primar, cu sinceritatea ce mă caracterizează, modernizarea presupune de multe ori sacrificarea unor copaci. Întotdeauna când a fost cu putință, eu i-am transplantat și am făcut-o cu foarte mulți! Când n-am avut ce face, am asumat inclusiv tăierea lor”, a scris, miercuri, pe Facebook fostul primar.

Robu susține că privind în jur timișorenii pot vedea că în urma sa au rămas mult mai mulți copaci decât a găsit.

„Pe toate bulevardele supuse modernizării, pe malurile Begăi, în jurul stadionului, prin parcuri, peste tot, sar în ochi miile de copaci tineri, mulți deja crescuți bine! Am postat câți copaci am tăiat și câți copaci am plantat, defalcat pe străzi, piețe, parcuri, etc, să se poată verifica de către oricine! S-a văzut clar, că pentru fiecare copac tăiat, am plantat 17 alții. Dar am fost acuzat de cei ce astăzi taie fără milă, fără niciun proiect propriu de transplantare și compensare a tăierilor!

Noroc că ce se întâmplă în oraș reprezintă EXCLUSIV proiecte moștenite de la mine și echipa mea, iar în cadrul lor, e prevăzută CU TITLU DE OBLIGATIVITATE plantarea de copaci pe aliniamente din 4m în 4m, așa cum se poate vedea peste tot în oraș, în urma mea!

Ultimul exemplu: Bd Sudului. Exemple mai vechi: Calea Sever Bocu, Str. Al. I. Cuza, Str. Podeanu, Bd. I.C. Brătianu, Bd. 20 Decembrie 1989, Bd. Michelangelo, Bd. V. Pârvan, Bd. C. Coposu, Malurile Begăi, etc, etc! Mii și mii de copaci tineri, frumoși, sănătoși! Îi veți vedea și pe Bd. Cetății, pe Calea Bogdăneștilor, pe Calea Stan Vidrighin, pe Bd L. Rebreanu, peste tot, pt că NIMENI nu va îndrăzni să schimbe conceptul urbanistic pe care l-am lăsat încetățenit.

Ei bine, stimați timișoreni, faceți comparație între realitate și intoxicarea și manipularea făcută de mașina de propagandă din spatele acestui exponent al grupurilor de interese politico-economice subterane, pe nume Fritz și faceți-o atât cu privire la mine, cât și cu privire la dl Fritz!

P.S.D-le Fritz, atenție, nouă, simplilor cetățeni, ne puteți arunca, în echipă cu prefectul pus de dv, praf în ochi, dar DNA-ului n-o să mai puteți! Statul Român nu e integral acaparat, o veți simți în curând! România nu a ajuns, încă, colonie, cum vor să o facă cei din spatele dv și nici nu va ajunge! Ceea ce vrem noi, românii, CEI MAI PRO UE DINTRE TOȚI EUROPENII, este ca țara noastră să fie membru UE egal cu partenerii, stat suveran în UE, precum Germania, Franța, Olanda etc, nicidecum colonie, cum ne vor unii pe care îi știți prea bine!

Deci, aveți în minte sunetul: TIC-TAC, TIC-TAC, TIC-TAC… Ceasul când veți fi dat în vileag și cu domiciliul și cu diplomele și cu altele (!!!) se apropie!”, a transmis Nicolae Robu pe Facebook.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*