Eveniment

Mai mulți șoferi s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate

Mai mulți șoferi s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate.

Aceștia au fost prinși băuți la volan. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

Polițiștii timișeni au depistat pe raza județului Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Weekend-ul trecut, oamenii legii au constatat 21 de infracțiuni la regimul circulației și au reținut 59 de permise de conducere.

Astfel, la data de 7 august, în jurul orei 18:30 polițiștii municipiului Lugoj au depistat pe strada Caransebeșului, din municipiu, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

La data de 8 august, în jurul orei 18:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe raza localitatății Parța, din județul Timiș, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul avea permisul de conducere suspendat, tot pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni.

Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și pentru ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”.

La data de 8 august, în jurul orei 23:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada Venus, din municipiu, un bărbat în vârstă de 29 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Individul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*