Eveniment

Hoț arestat pentru 24 de ore după ce a furat din locuința unei familii de pe strada Mareșal Averescu

Hoț arestat pentru 24 de ore după ce a furat din locuința unei familii de pe strada Mareșal Averescu
Adora Beauty

Polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au reținut un tânăr, de 32 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În fapt, în data de 3 august, în jurul orei 16:00, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei locuințe situată pe strada Mareșal Alexandru Averescu din Timișoara și ar fi sustras mai multe bunuri (ceasuri și bijuterii) și suma de 2.450 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara împreună cu lucrătorii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, precum și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*