Politic

Comisia de Arbitraj PNL a decis: Raul Ambruș a fost suspendat corect și statutar

Comisia de Arbitraj PNL a decis: Raul Ambruș a fost suspendat corect și statutar
Adora Beauty

Comisia de Arbitraj PNL a decis: Raul Ambruș a fost suspendat corect și statutar. Acesta nu va mai participa la alegerile PNL Timișoara de mâine deoarece candidatura sa a fost invalidată

“Astăzi, în baza Regulamentului de Organizare și Funcționare al Curții de Arbitraj, a fost respinsă, în unanimitate, contestația formulată de Raul Ambruș ca nefondată. Acesta a fost invitat să își expună punctul de vedere într-o ședință și să depună completări la dosar, dar a refuzat să se prezinte la sediu sau să trimită alte informații care i-ar putea susține plângerea. În lipsa susținerii probatorii pentru aspectele semnalate de Raul Ambruș, s-a deliberat în baza documentelor existente la dosar și  s-a constatat că nu există temei pentru contestația acestuia.

Având în vedere suspendarea corectă și statutară a lui Raul Ambruș, cu majoritate de voturi, Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor Timișoara a invalidat candidatura acestuia pentru funcția de președinte al PNL Timișoara. Suspendarea lui Raul Ambruș a trecut în CDJ cu 73 voturi „pentru” și 8 voturi „împotrivă”, în 19 iulie 2021, înainte de emiterea unei completări a regulamentului venită de la nivel central.

Atât colegii din PNL Timișoara, cât și cei din PNL Timiș s-au delimitat și au dezaprobat conduita lui Raul Ambruș, acesta fiind principalul instigator în scandalul alegerilor din 3 iulie 2021, de la PNL Timișoara.

PNL Timiș își reafirmă angajamentul pentru respectarea statutului și a competiției democratice în cadrul alegerilor interne, motiv pentru care respinge ferm orice presiune care ar putea afecta buna desfășurare și corectitudinea procesului de votare. Statutul PNL este foarte clar cu privire la obținerea și păstrarea calității de membru într-o organizație, precum și cu privire condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un membru ca să poată vota”, transmite Biroul de presă al PNL Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*