Administrație

Peste 90 de locuri de parcare în locul garajelor din tablă de pe strada Martir Elena Nicoară

Peste 90 de locuri de parcare în locul garajelor din tablă de pe strada Martir Elena Nicoară

Toate cele 26 de garaje au fost demolate pe strada Martir Elena Nicoară.

În aceste zile, angajații Colterm de la departamentul Construcții Civile vor elibera terenul de resturile de betoane și moloz.
După eliberarea terenului, aproximativ în două săptămâni se va efectua Predarea de Amplasament dintre Primărie și SDM (Societatea Drumuri Municipale), societate aflată în subordinea CL, care va amenaja un număr de 94 locuri de parcare civilizate.

Potrivit consilierului local Roxana Iliescu, în urma discuțiilor purtate cu conducerea SDM, raportat la capacitatea societății (număr de angajați, utilaje, programul de lucrări etc), această lucrare va fi finalizată în aproximativ două luni.

NU am niciun interes personal în realizarea acestei lucrări. Nu locuiesc în zonă, ci în cartierul Ronaț.
M-am implicat în acest proiect proiect la sesizarea unui timișorean care locuiește în zonă, Gheorghe Bodeanu, si pentru că lucrările au fost începute cu mulți ani în urmă, însă nefinalizate (în planșă, zona colorată în albastru, prima etapă, cu 175 locuri de parcare, a fost finalizată acum vreo 3 ani și 6 luni).
Acum, analizez situația din alte zone din oraș, pentru că sunt foarte multe, sufocate efectiv de garaje, și voi face tot ce îmi stă în putere să demolăm aceste focare de infecție și să amenajăm parcări civilizate în cartiere”, a explicat Roxana Iliescu, consilier local.

(Foto: Facebook/Roxana Iliescu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*