Politic

Suspendările din PNL sunt interzise în perioada alegerilor

Suspendările din PNL sunt interzise în perioada alegerilor
Adora Beauty

Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara informează opinia publică despre decizia nr. 4 din 8 iunie 2021 a Comisiei de organizare a alegerilor din PNL, care ne-a fost comunicată astăzi, 26 iulie, care prevede că „în perioada desfășurării alegerilor de la toate nivelurile, se interzic radierile, transferurile, excluderile și suspendările membrilor din baza de date, cu excepția prevederilor art.22, pct.2, lit. e-i“.

Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara precizează că niciun coleg suspendat nu se regăsește în situația de la art.22, pct.2, lit. e-i, care se referă la pierderea calității de membru al PNL prin retragere, radiere sau excludere în caz de deces, condamnare penală definitivă, care urmare a stabilirii de către instanțele de judecată a calității de colaborator al Securității sau interzicerea exercitării drepturilor cetățenești prin hotărâre judecătorească.

Prin urmare atragem atenția conducerii județene interimare a PNL Timiș că deciziile de suspendare ale colegilor noștri sunt nestatutare, așa cum Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara a susținut de la bun început.

„Cred că este momentul să ne oprim din toată mascarada pusă în scenă de oameni care nu știu să piardă. Acum se întâmplă exact ceea ce noi am susținut de la bun început, că propunerile sau deciziile luate de către președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica sunt nestatutare. Îmi exprim regretul că sute de colegi de partid au fost ținuți într-o tensiune inacceptabilă aproape o lună de zile, când calea normală, firească, era să așteptăm deciziile forurilor superioare ale PNL. Cred că toată lumea a înțeles că PNL Timișoara este o organizație cu personalitate, verticală, cea mai puternică a PNL Timiș și care nu se lasă târâtă în jocuri mărunte puse la cale de oameni mici, care sunt gata să sacrifice orice pentru interesele lor meschine și care nu au curajul să-și privească colegii în ochi așa cum s-a întâmplat în data de 3 iulie când au părăsit ședința de alegeri. Mulțumesc membrilor PNL Timișoara că au avut încredere în echipa aleasă pe 3 iulie, pentru susținerea necondiționată și pentru unitatea pe care au arătat-o în aceste momente grele”, a declarat Raul Ambrus, președinte ales al PNL Timișoara.

Friends Arena

Un comentariu

  1. In sfârșit începe sa se facă dreptate. Toată mascarada pusă la cale de Groza &Ghelbere face mari deservicii PNL de care ei nu s-au simțit niciodată atrași. Groza anul trecut vroia sa plece la ALDE. Ăștia nu vor decât sa aibă controlul si influenta ca sa poata dicta numiri. Nica este păpușa trasa de sfori de către Groza&Ghelbere. Mai este unul care nu reprezintă niciun interes, Draganescu cel cu geanta de bani pt Basescu. Și mai sunt si alții. Revin cu explicații si pentru ceilalți care s-au băgat in mocirla Groza&Ghelbere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*