Administrație

Au revenit cerșetorii pe străzile Timișoarei

Au revenit cerșetorii pe străzile Timișoarei

Reprezentanții Poliției Locale i-au transmis viceprimarului Cosmin Tabără ce măsuri s-au luat, în acest an, pentru îndepărtarea cerșetorilor de pe străzile orașului: au fost depistate și preluate 343 de persoane din categoria cerșetorilor și oamenilor străzii, din care 318 adulți și 25 minori.

În ultima săptămână polițiștii locali au depistat 16 cerșetori, care, în mod repetat au fost preluați din stradă și duși la adăpostul de la Pădurea Verde.

Zonele „critice” sunt str. Take Ionescu, Piața Victoriei, Piața Libertății, Catedrala Mitropolitană, str. Miresei-C. Aradului, Calea Șagului, C-tin Brâncoveanu-16 Decembrie, Piața Huniade, M. Kogălniceanu-Simion Bărnuțiu, Alba Iulia, C. Martirilor-L. Rebreanu, Piața Badea Cârțan, E. Rizea, T. Vladimirescu, Telegrafului, V. Alecsandri, Republicii – Gara de Nord.

Cetățenii care observă cerșetori sau oameni ai străzii în Timișoara pot semnala aceste situații la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 – Dispecerat, iar un echipaj se va deplasa pentru preluarea acestora.

„Am atras atenția reprezentanților Poliției Locale să acorde atenție fiecărui apel la aceste numere și să fie echipe care să se deplaseze cu rapiditate la locul semnalat în sesizare. Timișoara este un oraș atractiv nu doar pentru mediul economic și cel universitar, dar trebuie să avem capacitatea de a gestiona și situațiile care apar odată cu o calitate ridicată a vieții pentru stoparea cerșetoriei în Timișoara”, a transmis viceprimarul Cosmin Tabără.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*