Social

Aerobic în aer liber într-o comună aproape de Timișoara

Aerobic în aer liber într-o comună aproape de Timișoara

Ore gratuite de aerobic în aer liber, într-o comună de lângă Timișoara! Reprezentanții Primăriei Remetea Mare au în plan o inițiativă inedită, prin care îndeamnă cetățenii la mișcare.

Astfel, pentru ca aceștia să se mențină sănătoși și în formă au pregătit în fiecare duminică dimineața ora de aerobic, în curtea Căminului Cultural Remetea Mare. Locuitorii, cu mic, cu mare, sunt așteptați să participe de la ora 10 și să dobândească un tonus mai bun, alături de instructorul Marco Becker.

Clasele de aerobic vor începe din 25 iulie și vor dura până în 12 septembrie.

Pentru că mișcarea înseamnă sănătate și dorim să promovăm în comunitatea noastră acest stil de viață vă invităm în fiecare Duminică, de la ora 10:00,pe ritmuri de muzică, la ore gratuite de aerobic, în compania instructorului Marco Becker, în curtea Căminului Cultural Remetea Mare.

Sperăm ca Duminica să devină ziua mișcării pentru sănătate, ziua în care ne încărcăm bateriile și dobândim un tonus mai bun pentru o nouă săptămână de lucru. Vă așteptăm în echipament lejer și cu o saltea sau pătură pentru exercițiile la sol. Vă așteptăm în număr cât mai mare indiferent de vârstă!”, au transmis reprezentanții Primăriei Remetea Mare.

(foto:Liftlife.Ro)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*