Eveniment

Se modifică programul Serviciului Rutier – Compartimentul Abateri

Se modifică programul Serviciului Rutier – Compartimentul Abateri

Având în vedere faptul că la nivelul Serviciului Rutier – Compartimentul Abateri, în zilele de Luni și Joi ale fiecărei săptămâni, se desfășoară activitatea privind verificarea cunoașterii regulilor, acest program se va modifica.

Începând cu data de 02 august, activitatea se va desfășura doar o dată pe săptămână, respectiv în ziua de Joi, la Serviciul Rutier, situat pe bulevardul Take Ionescu nr. 44-46.

Testul privind verificarea cunoașterii regulilor de circulație se va desfășura începând cu ora 12:00, iar prezența persoanelor interesate în vederea programării se va face între orele 09:00-11:30 în cursul zilei de testare, având asupra lor în mod obligatoriu mască de protecție și instrument de scris cu pastă albastră. De asemenea, trebuie să prezinte dovada de reținere a permisului de conducere, în original (aflată în perioada de suspendare) precum și actul de identitate.

Examenul de cunoaştere a regulilor de circulaţie poate fi susţinut doar de conducătorii auto cărora le-a expirat perioada de valabilitate a dovezii înlocuitoare. Pot susține acest test persoanele care dețin permis de conducere eliberat de către autoritățile județului Timiș sau care au săvarșit fapta pe raza județului Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*