Educație

Ministrul Agriculturii, întâlnire cu reprezentanții USAMVB

Ministrul Agriculturii, întâlnire cu reprezentanții USAMVB

Astăzi a avut loc o întâlnire la Rectoratul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului (USAMVB) cu mediul academic și reprezentanți ai autorităților centrale și locale din județul Timiș. Prezent la eveniment, ministrul Adrian Oros a luat parte și la conferința de presă organizată cu ocazia constituirii Grupului de Lucru privind strategia națională de gestiune integrată a apei și solului în agricultură.

În cadrul aceluiași eveniment a fost semnat și un acord de colaborare între MADR și USAMVB cu privire la efectuarea de stagii de practică atât în aparatul central, cât și în instituțiile subordonate Ministerului, precum și pentru susținerea reciprocă a activităților celor două instituții.

Fiind perioada înscrierilor la facultate, ministrul Adrian Oros a profitat de ocazie și le-a urat succes viitorilor studenți, exprimându-și convingerea că alegerea lor este una inspirată deoarece agricultura are nevoie de forță de muncă tânără, cu pregătire de specialitate.

Alături de ministru s-au aflat Bogdan Cătălin Ghelbere, secretarul general adjunct al Guvernului României, Alin-Adrian Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, Zoltan Nemeth, prefectul județul Timiș, prof. univ. dr. Cosmin Alin Popescu, rectorul USAMVB și Florian Ciolacu, directorul executiv al Clubului Fermierilor Români.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*