Administrație

Fritz, nemulțumit de lucrările de pe Bulevardul Sudului. Ce schimbări va face

Fritz, nemulțumit de lucrările de pe Bulevardul Sudului. Ce schimbări va face

Dominic Fritz a avut luni dimineață o întâlnire tehnică cu constructorul și specialiștii din primărie și a decis să facă mai multe modificări înainte de a semna recepția pentru Bulevardul Sudului, gândit și început de fosta administrație.

Primarul a discutat și cu locuitorii din zonă, pentru că și ei știu foarte bine care sunt problemele cu acest proiect.

Fritz se declară nemulțumit de cum a ieșit lucrarea, chiar dacă a făcut numeroase ajustări, acolo unde s-a mai putut. În primul rând nu este mulțumit de modul în care au fost gândite pistele de bicicletă. Ele sunt destul de late pentru a fi unisens. De aceea vom modifica marcajele și le vom transforma în sensuri unice pe o parte și pe cealaltă a bulevardului.

„Am mai cerut să fie montate bănci și refugii acoperite în stațiile STPT de pe această arteră. Ele nici măcar nu au fost prevăzute în proiectul inițial, așa că pentru asta va trebui să facem un nou proiect, dar le vom monta cu siguranță. De asemenea, în urma discuțiilor cu locuitorii din zonă am decis să se discute în Comisia de circulație marcarea unei noi treceri de pietoni la capătul parcului, la intersecția cu Aleea Cristalului. Vom monta și coșuri de gunoi pe toată lungimea bulevardului. Întâlnirea de azi îmi reconfirmă convingerea că detaliile sunt importante, iar pretențiile noastre trebuie să fie pe măsura banilor pe care îi cheltuim. Este extrem de important să gândim șantierele încă din stadiul de proiect cu scopul de a crește calitatea vieții celor care locuiesc în zonele pe care le modernizăm. Vom lucra la următoarele proiecte să facem ajustările necesare astfel încât să reflecte cât mai bine viziunea actualei administrații, o viziune modernă, incluzivă, unde sunt respectați și șoferii și pietonii și bicicliștii și sunt reflectate și nevoile rezidenților”, a transmis primarul Timișoarei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*