Politic

„PNL Timiș arată pe zi ce trece ca un partid luat captiv de niște primitivi”. Vezi cine afirmă

„PNL Timiș arată pe zi ce trece ca un partid luat captiv de niște primitivi”. Vezi cine afirmă
Adora Beauty

Scandalul dintre cele două tabere din PNL Timiș e departe de a lua sfârșit! De această dată problemele se agravează.

Secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza este acuzat că a schimbat încuietoarea de la sediul partidului și a luat cheia. Totul, pentru ca membrii aleși ai PNL Timișoara să nu mai poată intra, după ce președintele filialei municipale, Raul Ambruș și mai mulți membrii au mers vineri pentru a face o poză.

Este afirmația făcută de deputatul Claudiu Chira. “Fiind plecat la București în ultimele zile, am aflat cu surprindere că nu se mai poate intra în sediul de la partid deoarece nu se mai potrivesc cheile de la intrare. Am fost sunat de mai mulți colegi și colaboratori care voiau să intre în sediu, dar nu au putut deschide ușa.

După mai multe telefoane am aflat că secretarul general Dănuț Groza a schimbat iala pentru ca membrii aleși ai PNL Timișoara să nu mai poată intra, după ce președintele Raul Ambruș și mai mulți colegi au mers vineri pentru a face o poză, fotografia pe care o știți deja.
Mi se pare incredibil și inadmisibil ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât spre exemplu eu ca deputat, dar și restul colegilor parlamentari, avem cabinetele parlamentare acolo și plătim cheltuieli de întreținere. Practic, se îngrădește și dreptul la muncă a acelor oameni care nu mai pot merge la birou.
Consider că Alin Nica și Dănuț Groza nu pot trata PNL Timiș ca pe Căminul Cultural de la ei din sat, să chemi primarul cu cheia să deschidă.
PNL Timiș arată pe zi ce trece ca un partid luat captiv de niște primitivi și cei care am mai rămas trebuie să luptăm până la capăt pentru a reda membrilor libertatea și democrația internă”, a transmis deputatul PNL, Claudiu Chira.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*