Social

Lucrări finalizate cu o zi mai repede pe DN 68A, între Margina și Holdea

Lucrări finalizate cu o zi mai repede pe DN 68A, între Margina și Holdea

D.R.D.P. Timișoara informează că, începând cu data de 9 iulie, ora 16, se elimină, mai devreme cu o zi, restricțiile instituite în 10.05.2021 pe sectorul DN 68A Margina – Holdea.

Măsura de redeschidere a traficului pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone s-a luat în urma finalizării lucrărilor la structura rutieră.

„Reamintim că, în ultimele două luni, pe sectorul cel mai grav afectat dintre Coșava și Coșevița s-a refăcut integral fundația drumului, pe sectorul Coșevița – Holdea s-au așternut covoare asfaltice, au fost executate alte reparații, s-au completat acostamentele, s-au refăcut marcajele, s-au înlocuit indicatoarele rutiere, s-a montat parapet metalic, s-a defrișat lăstărișul, s-au reprofilat șanțurile etc.”, au transmis reprezentanții D.R.D.P. Timișoara.

Având în vedere că traficul pe acest tronson de drum național a fost foarte ridicat chiar și în condițiile restricționării vehiculelor de mare tonaj, șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să respecte semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*