Administrație

Primarul Fritz, față-n față cu locuitorii din Ciarda Roșie. Ce probleme au fost expuse

Primarul Fritz, față-n față cu locuitorii din Ciarda Roșie. Ce probleme au fost expuse

Străzi neasfaltate, copii care merg prin noroaie la școală pentru că nu au trotuare, terenuri neîngrijite și o lipsă a parcurilor. Sunt doar o parte din problemele expuse de locuitorii din Ciarda Roșie.

Primarul Dominic Fritz s-a întâlnit ieri cu cetățenii dim cartierul Ciarda Roșie. “Ieri seară, împreună cu mai mulți directori din Primăria Timișoara, ne-am întâlnit cu mulți locuitorii din Ciarda Roșie. Am ales acest cartier, la fel ca și Freidorf, pentru că este unul cu probleme nerezolvate de ani de zile, unele chiar din anii ‘70.

Străzi neasfaltate, copii care merg prin noroaie la școală pentru că nu au trotuare, terenuri neîngrijite și o lipsă a parcurilor. Sunt probleme pe care le putem rezolva rapid, altele necesită timp, pentru că soluțiile trebuie să fie durabile și făcute cu cap, nu fușerite astfel încât ce faci azi să se strice mâine.

A fost o discuție deschisă, în care am prezentat realitatea așa cum e ea și ce putem face pe termen scurt, mediu și lung. Voi continua aceste întâlniri pentru că timișorenii trebuie să fie implicați în găsirea de soluții pentru problemele cu care se confruntă. Ne vedem pe 14 iulie pe Alexandrescu și în 28 iulie pe Bogdăneștilor”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*