Eveniment

Motocicliști amendați de Poliția Rutieră

Motocicliști amendați de Poliția Rutieră
Adora Beauty

Miercuri, în intervalul orar 20:00-04:00, polițiștii Biroul Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca obiectiv prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii de către conducătorii de motociclete a legislației în vigoare.

La acțiune au participat polițiștii Secției 1 și Secție 5 Timișoara și polițiști locali din cadrul Direcției Politiei Locale Timișoara.

Acțiunea s-a desfășurat pe strada Popa Șapcă, Piața Consiliul Europei, Strada Alexandru Ioan Cuza, Bulevardul Antenei, Calea Sever Bocu, strada Aristide Demetriade.

Polițiștii au controlat 71 de de motociclete, 101 autoturisme și au legitimat  253 de persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 31 de sanctiuni contravenționale. Dintre acestea, 19 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 (republicată) privind circulația pe drumurile publice și 12 sancțiuni au fost aplicate motocicliștilor pentru folosirea în condiții de zgomot a echipamentelor de propulsie, conform prevederilor HCL 307/2007 modificată.

Totodată, polițiștii au constat o infracțiune, respectiv conducerea unei motociclete fără a deține permis de conducere. A fost retras și un certificat de înmatriculare.

Acest gen de acțiuni vor continua și în perioada care urmează.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*