Administrație

A fost semnat contractul de lucrări „Execuție rețele de apă și canalizare Sânandrei și Carani”

A fost semnat contractul de lucrări „Execuție rețele de apă și canalizare Sânandrei și Carani”

Vești bune! În curând vor începe lucrările la rețelele de apă și canalizare în Sânandrei și Carani.

Astăzi, la Consiliul Județean Timiș a fost semnat contractul de lucrări “Execuție rețele de apă și canalizare Sânandrei și Carani”.

Potrivit edilului Claudiu Coman, lucrarea înseamnă o conductă de distribuție a apei potabile de 1,6 km, o conducta de transport de la rețeaua din Timișoara la gospodăria de apă din Sânandrei cu o lungime de peste 8 km, rezervoare de apă supraterane, o stație de pompare și o stație de clorinare. În ceea ce privește rețelele de canalizare, vor fi peste 16 km de conducte, 4 stații de pompare și o conductă de refulare de 2 km.

“În localitatea Carani lucrările includ rețele de transport și distribuție a apei potabile de circa 8 km și o gospodărie de apă cu rezervor suprateran, stație de pompare și stație de Clorinare. Aceasta investiție mult așteptată de întreaga comunitate va crește calitatea vieții în comuna noastră!”, a afirmat primarul comunei Sânandrei, Claudiu Coman.

Valoarea totală a proiectului este de 33.099.610, 02 lei cu TVA inclus. Acest lucru înseamnă că în luna octombrie, după ce firma câștigătoare va avea toate avizele necesare vor începe lucrările. Durata de execuție a întregului proiect este de 24 de luni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*