Politic

Alin Nica și Dănuț Groza continuă acțiunile de forță la adresa membrilor PNL Timișoara

Alin Nica și Dănuț Groza continuă acțiunile de forță la adresa membrilor PNL Timișoara

Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara își manifestă susținerea față de Raul Ambruș, președintele ales al PNL Timișoara și protestează față de atitudinea jignitoare arătată la adresa membrilor partidului de către președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica și de secretarul general, Dănuț Groza.

“Constatăm cu regret participanții la conferința de alegeri de sâmbătă sunt jigniți într-o comunicare oficială a conducerii județene și sunt catalogați dreptscandalagiisau “un grup de oameni adunați într-o sală”, având în vedere sunt aceiași colegi care au făcut campanie pentru actuala conducere.

Reiterăm faptul întreaga responsabilitate a organizării alegerilor cade în sarcina secretarului general al PNL Timiș, Dănuț Groza, care a coordonat Comisia de organizare a alegerilor, ale cărui acțiuni și derapaje constatăm nu sunt sancționate de către președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, ba chiar sunt încurajate și susținute. Spre exemplu, desfășurarea evenimentului într-o sală cu 870 de locuri, când pe convocator erau înscrise 914 persoane, precum și contractarea unei firme de pază.

O informație eronată o reprezintă faptul membrii ai PNL Timișoara au pătruns în Sala Capitol fără a avea voie. Toți membrii PNL Timișoara care au cotizația plătită la zi, fac parte din CCL Timișoara, iar cei care nu s-au regăsit pe convocator nu aveau drept de vot. Toți membrii care și-au exercitat dreptul statutar de a participa la ședință din calitatea de membrii și nu aveau drept de vot nu au votat.

Conform Statului PNL orice limitare a drepturilor membrilor, în afara celor statutare și legale, este interzisă și atrage răspunderea disciplinară. Menționăm toți membrii au intrat statutar în sală, pentru fac parte din CCL, fiind membrii PNL Timișoara, și statutul le permite ia cuvântul sau își exprime punctul de vedere.

Ne manifestăm protestul și față de apelativele publice ale secretarului general al PNL Timiș, Dănuț Groza care își permite  jignească un deputat al partidului, Claudiu Chira, un fost secretar de stat performant, Cătălin Iapă și un consilier județean, Liviu Cocean, referindu-se la colegii noștri cu diverse apelative care aduc atingere imaginii PNL Timiș și persoanelor în cauză.

Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara respinge categoric decizia luată ieri de către Biroul Politic Județean de numire a unui BPL interimar având în vedere rezultatul alegerilor de sâmbătă, 3 iulie. Atragem atenția asupra faptului alegerile nu pot fi anulate conform statutului prin voința unilaterală a președintelui interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a secretarului general al PNL Timiș, Dănuț Groza sau in baza unei decizii CODA. Drept urmare ne vom adresa forurilor superioare ale partidului și vom cere, la rândul nostru, invalidarea Biroului Politic Local Interimar Timișoara, numit de BPJ Timiș in 6 iulie și confirmarea luării la cunoștință a rezultatelor alegerilor din data de 3 iulie.

Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara respectă fiecare membru al partidului și nu poate fi de acord cu jignirile repetate adresate colegilor de partid”, transmite Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara. 

Un comentariu

  1. Vasile soferul

    Biroul Politic Local – niste put…zoi…
    Nici macar seful meu etern, Nicu Robu, nu va sustine…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*