Politic

Raul Ambruș, președintele PNL Timișoara: “Trebuie să fim raționali, să fim un partid integru, să se îngroape această secure a războiului”

Raul Ambruș, președintele PNL Timișoara: “Trebuie să fim raționali, să fim un partid integru, să se îngroape această secure a războiului”

Raul Ambruș, președintele PNL Timișoara a reclamat organizarea defectuoasă a alegerilor interne care s-au desfășurat sâmbăta trecută la Sala Capitol. Vinovat de situație este secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare, susține el.

Prezent în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, Ambruș a dorit să clarifice încă o dată faptul că alegerile Consiliului Local de Coordonare al PNL au fost statutare. “Nu există niciun motiv pentru invalidare a alegerilor, BPJ nu are acest statut, nici BPN, ei iau la cunoștiință procesul verbal urmând să se judece la Curtea de Arbitraj. Din punctul meu de vedere, totul a fost statutar, cvorumul a fost îndeplinit, au fost 644 de mebri prezenți și semnați pe convocator din 914. Lucrările ședinței s-au derulat statutar, iar rezultatul a fost 293 la 15. Deseară la BPJ o să fac apel la rațiune, la calm, să nu mai rostogolim acest scandal pentru că nu face cinste PNL. Trebuie să fim raționali. Trebuie să fim un partid integru, să se îngroape această secure a războiului, eu sunt deschis la dialog”, a transmis Raul Ambruș, președintele PNL Timișoara.

video:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*