Eveniment

Cetățeni români urmăriți general, reținuți la frontiera de vest

Cetățeni români urmăriți general, reținuți la frontiera de vest
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi cetăţeni români care erau căutaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt, respectiv pentru infracţiuni contra proprietăţii.

În weekend, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, doi cetăţeni români, în vârstă de 36, respectiv 29 de ani, ambii cu domiciliul în judeţul Timiş.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză figurează în bazele de date ca fiind urmăriţi, unul dintre ei fiind urmărit general pentru săvârşirea infracţiunii de furt, având mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de 6 luni.

Celălalt bărbat figurează cu alertă emisă de autorităţile din Germania, având pe numele său un mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, fiind predate unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*