Social

Administratorul Pieței Badea Cârțan și Societatea Piețe, sancționați de Poliția Locală pentru nesalubrizarea locației

Administratorul Pieței Badea Cârțan și Societatea Piețe, sancționați de Poliția Locală pentru nesalubrizarea locației

În această dimineață, polițiștii locali au acționat la Piața Badea Cârțan, unde s-a constatat că exista un adevărat focar de infecție, deoarece locul în care se depozitau deșeurile rezultate din activitatea desfășurată era nesalubrizat.

În urma verificărilor s-a stabilit că responsabil pentru această situație sunt atât administratorul pieței, cât și societatea care administrează locația.

Primul, respectiv administratorul, a fost sancționat cu 600 lei, conform HCL 334/2002 deoarece nu a asigurat curățenia la locul de precolectare a deșeurilor care provin din piață. Societatea SC Piețe SA a fost, de asemenea, sancționată conform HCL 371/2007, actualizată, cu 2500 lei, deoarece nu și-a respectat obligația de a asigura salubrizarea, igienizarea pieței administrate și a platoului aferent acesteia. Totodată, s-a dispus luarea măsurilor de remediere imediată a situației.

Astfel de verificări vor fi efectuate în continuare pentru a-i determina pe reprezentanții societăților care oferă diverse servicii pentru populație să asigure atât cetățenilor care își fac cumpărăturile în zonă, cât și comercianților, condiții civilizate de desfășurare a activității.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*