Politic

Echipa PSD din Lugoj împreună cu echipele USR-PLUS și PMP împiedică tunurile imobiliare ale primarului Buciu de la PNL

Echipa PSD din Lugoj împreună cu echipele USR-PLUS și PMP împiedică tunurile imobiliare ale primarului Buciu de la PNL

Astăzi, în plenul Consiliului Local al Municipiului Lugoj, consilierii PSD, USR-PLUS și PMP s-au opus proiectului de hotărâre privind aprobarea inițierii procedurilor în vederea achiziționării unor imobile. Proiectul de hotărâre este susținut de către actualul primar PNL al Lugojului, Claudiu Buciu, în cauză fiind vorba despre clădirile fostei Întreprinderi Textila Lugoj, situată pe strada Buziaşului.

Potrivit PSD Timiș, nu doar că edilul Buciu urmărește să ducă la îndeplinire interesele personale și combinațiile de prietenie și rudenie ale apropiaților săi, dar, în ilegalitățile pe care s-a obișnuit să le facă, încă dinainte de a fi ales primar, se folosește și de aparatul de lucru al primăriei.

Domnule primar, dacă până acum «jocurile» imobiliare le făceați din bani personali – sau, cel puțin așa presupunem – acum vă permiteți aroganța să jucați banii lugojenilor la imobiliare, în interes personal și extins către apropiații din anturajul în care vă relaxați. Noi, cei din PSD, facem un apel public și vă transmitem următorul mesaj: nu amestecați bunurile și banii lugojenilor în «caracatița imobiliară» pe care o girați! Aveți măcar un strop de decență!”, Călin Dobra, președinte interimar PSD Lugoj.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*