Eveniment

Acțiune de amploare pentru depistarea migranților

Acțiune de amploare pentru depistarea migranților

Polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au desfășurat marți o acţiune cu efective mărite, în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de calători, pe raza judeţelor Timiş, Arad, Caraş Severin şi Hunedoara, pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale şi a faptelor săvârşite cu violenţă.

În cadrul acțiunii au fost controlate 70 de stații de căi ferate, 46 de trenuri, au fost legitimate 243 de persoane, dintre care 24 de cetățeni străini. Dintre cele 24 de persoane străine,11 persoane  au fost predate Serviciul pentru Imigrări Timișoara și Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș, iar 8 fiind minori au fost predați Direcției Generale de Asistență  Socială și  Protecția Copilului Timiș.

Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale,conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii timișeni organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță,atât în stațiile de cale ferată, cât și pe trenuri.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*