Eveniment

A dat spargeri în locuințe, în Timișoara și Dumbrăvița

A dat spargeri în locuințe, în Timișoara și Dumbrăvița
Adora Beauty

Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, de 46 de ani. Acesta este bănuit de furtul mai multor bunuri din două imobile situate pe raza municipiului Timișoara şi a localităţii Dumbrăviţa, din judeţul Timiş.

La data de 30 iunie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale, au identificat un bărbat, de 46 de ani, bănuit de comiterea a două furturi, din două locuințe.

În fapt, în data de 21 iunie, individul ar fi pătruns într-un imobil situat pe raza localității Dumbrăviţa, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, în valoare de 3.000 de lei, iar în data de 22 iunie, ar fi pătruns într-un alt imobil situat pe raza municipiului Timişoara, de unde ar fi sustrat un aparat foto, în valoare de 5.000 de lei, cauzând un prejudiciu total de 8.000 de lei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunerea luării unei măsuri preventive.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*