Administrație

Școala gimnazială din comuna Liebling a intrat în reparații

Școala gimnazială din comuna Liebling a intrat în reparații

Școala gimnazială din comuna Liebling a intrat în reparații! Muncitorii au început de câteva zile lucrările de izolare termică a fațadei unității de învățâmânt.

Suprafața fațadei ce urmează a fi reparată este de circa 720 metri pătrați.

Potrivit primarului Ioan Munteanu, lucrările de termoizolare sunt constituite din înlocuirea burlanelor de scurgere a apei pluviale, igienizarea pereților exteriori, termoizolare și repararea acestora, apoi zugrăvirea pereților pe exteriorul clădirii.“În comunitatea pe care o reprezint se desfășoară anumite lucrări. S-a încheiat contractul în primă fază cu izolarea școlii cu clasele I-VIII Liebling. S-a început lucrarea, deja o parte din școală e izolată. Se schimbă bazia, se înlocuiesc burlanele, se zugrăvește, etc. După aceea, mai există o lucrare la școală. Construirea unui gard modern, pentru că școala veche s-a dărâmat”, a precizat primarul comunei Liebling, Ioan Munteanu.

Investiția este de la bugetul local, în valoare de aproximativ 550 mii lei. Până când elevii vor reîncepe cursurile în toamnă, lucrările vor fi finalizate.

VIDEO aici:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*