Administrație

22 de noi apartamente, în Giroc, pentru medicii rezidenți

22 de noi apartamente, în Giroc, pentru medicii rezidenți

22 de noi apartamente, în Giroc, pentru medicii rezidenți.

A fost predat astăzi amplasamentul pentru construcția unui nou bloc ANL, cu două scări și regim de înălțime P+2 etaje, pe strada Arenei nr. 20 din localitate. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa.

Investiția se ridică la 7.5 milioane lei, Consiliului Județean asigurând o cofinanțare de peste 550.000 lei. Consiliul Județean a oferit și terenul pe care va fi construit blocul.

Noile apartamente vor fi de două camere, plus dependințe, suprafața construită desfășurată a blocului fiind de aproape 1900 mp.Termenul de execuție a lucrării este de 12 luni.

“Sprijinim astfel tinerii medici aflați la început de carieră, oferindu-le un motiv în plus să rămână în țară la terminarea studiilor.Important de menționat este că medicii rezidenți se pot adresa CJ Timiș pentru a solicita o locuință în blocul pentru care am semnat astăzi predarea amplasamentului”, a afirmat Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

Tot în Giroc, ANL construiește, cu sprijinul Consiliului, alte patru blocuri, un total de 88 de apartamente destinate închirierii de către tineri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*