ELECTORAL

Niculae Pop, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Voiteg: “Voiteg are nevoie la nivel de conducere de un om cu experiență, devotat și implicat în comunitate și care poate duce comuna noastră la un nivel european” (P)

Niculae Pop, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Voiteg: “Voiteg are nevoie la nivel de conducere de un om cu experiență, devotat și implicat în comunitate și care poate duce comuna noastră la un nivel european” (P)

Niculae Pop este de profesie economist și vine din mediul privat, având afaceri în domeniul construcțiilor. El este candidatul PNL pentru la funcția de primar al comunei Voiteg.

Alegerile locale parțiale de la Voiteg au loc duminică, 27 iunie și sunt organizate în urma decesului fostului edil Tudor Marinescu, care a decedat anul trecut din cauza infectării cu Covid 19.

Principalul favorit al scrutinului din 27 iunie este Niculae Ioan Pop. Acesta a candidat în septembrie 2020 din partea Partidului Republican, obţinând cu doar 32 de voturi mai puţin decât câştigătorul Tudor Marinescu (PSD).

Nicolae Ion Pop candidează sub sloganul electoral “ÎMPREUNĂ PENTRU UN VIITOR MAI BUN!” și se află pe POZIȚIA 3 pe buletinul de vot. Promisiunile liberalului pentru locuitorii comunei sunt legate de investiții, în special în rețeaua de canalizare și în asfaltarea drumurilor din satele aparținătoare, dar și atragerea de investitori. În planurile acestuia sunt și accesarea fondurilor europene, foarte benefică pentru dezvoltarea comunei.“Am decis să candidez pentru funcția de primar, deoarece în tot acest timp am fost implicat în activitățile comunei. Am sprijinit anumite activități ale comunității și consider că Voiteg are nevoie la nivel de conducere de un om cu experiență, devotat și implicat în comunitate și care poate duce comuna noastră la un nivel european”, a precizat Niculae Ioan pop, candidatul PNL la fotoliul de primar al comunei Voiteg.

Am decis să formăm la nivel local o echipă unită și o majoritate în Consiliul Local Voiteg pentru a putea implementa proiectele de care comuna noastră are nevoie. Consider că împreună suntem mai puternici, iar comuna noastră are nevoie de o comunitate unită”, a mai adăugat Niculae Ioan Pop, candidat PNL la Primăria Voiteg.

Alături de liberalul Niculae Ioan Pop, au intrat în cursa electorală candidați de la PSD -Claudiu Vasile Ciolac, PRO România -Tiberiu Vinitchi și AUR – Mihăiță Boboc.

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL filiala Timiș

Realizat de Mușat Oana PFA

Cod Mandatar Financiar 51210004


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*