Eveniment

Sute de intervenții ale pompierilor militari timișeni în weekend-ul prelungit

Sute de intervenții ale pompierilor militari timișeni în weekend-ul prelungit

În acest weekend prelungit, pompierii militari timișeni au fost solicitați și au intervenit la 340 de intervenții și misiuni specifice.

În acest sfârșit de săptămână, pompierii au intervenit pentru stingerea a 23 de incendii, dintre care, din păcate, unul s-a soldat cu o victimă decedată, au acordat primul ajutor medical și au asigurat măsurile PSI necesare la 10 accidente rutiere și un accident feroviar, au asigurat accesul echipajelor de intervenție prin deblocarea ușilor în 4 cazuri și au intervenit pentru salvarea unui animal.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru degajarea unor elemente de construcție cu pericol de cădere și 12 alte intervenții.

Și de această dată, cele mai multe intervenții au fost pe partea de acordare a primului ajutor medical, astfel echipajele SMURD asigurând răspunsul la un număr de 231 de solicitări.

Pe lângă intervențiile zilnice, pompierii din cadrul celor 7 subunități de intervenție, au desfășurat 57 de activități preventive. Rolul acestor activități a fost de a conștientiza populația cu privire la măsurile de prevenire atât a incendiilor, cât și a răspândirii virusului SARS CoV2.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*