Eveniment

Pompieri din patru localități, mobilizați pentru stingerea unui incendiu la Sânnicolau Mare

Pompieri din patru localități, mobilizați pentru stingerea unui incendiu la Sânnicolau Mare
Adora Beauty

Duminică spre luni, la ora 01.37, pompierii de la ISU Timiș au fost chemați să stingă un incendiu care a izbucnit la o clădire cu spații comerciale parter+mansardă în localitatea Sânnicolau Mare.

S-a dispus alertarea Stației de Pompieri Sânnicolau Mare și trimiterea la locul intervenției a 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD tip B și un efectiv de 9 subofițeri.

De asemenea, au fost trimise în sprijin, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timisoara o autospecială de stingere și o autoscară S42 cu un efectiv de 5 subofițeri, iar din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timisoara o autospecială de stingere cu 3 subofițeri.

Pentru încadrarea celorlalte mijloace tehnice din cadrul subunității, s-a dispus creșterea capacității operaționale la nivelul 3 (alarmarea unei ture de serviciu), la Stația de Pompieri Sânnicolau Mare.

În sprijinul pompierilor militari, au intervenit și pompierii voluntari din cadrul SVSU Cenad, SVSU Valcani și SVSU Dudeștii Vechi.

La locul intervenției au fost prezente și echipe din cadrul operatorului de energie electrică și gaze, echipaje de poliție și jandarmi.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperișul clădirii și la încăperile din interior. În total, au fost afectați de incendiu în jur de 900 mp din clădire.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: cablu electric defect.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*