Eveniment

O persoană a murit într-un incendiu și alte 14 au fost evacuate din calea flăcărilor

O persoană a murit într-un incendiu și alte 14 au fost evacuate din calea flăcărilor

Flăcările au mistuit o locuință, noaptea trecută, în Giroc. În urma incendiului, 14 persoane au fost evacuate (9 adulți și 5 minori), iar alte 5 persoane s-au autoevacuat.

S-a dispus alertarea Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și trimiterea la locul intervenției a 3 autospeciale de stingere, o autoscară S42, echipaj SMURD tip B și 16 pompieri. Din cadrul SAJ Timiș a fost alertată o ambulanță tip C cu medic.
După efectuarea recunoașterii și asigurarea accesului în apartamentul incendiat, a fost descoperită o persoană decedată carbonizată.

În sprijinul forțelor din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, a fost trimisă în sprijin și o autospecială de stingere cu 4 subofițeri din cadrul Detașamentului 1, sub comanda Ofițerului de Serviciu pe Inspectorat.

Pe lângă victima decedată, încă 2 persoane evacuate de pompieri au necesitat îngrijiri medicale, fiind intoxicate cu fum.

În acest moment, incendiul este lichidat și se lucrează la înlăturarea efectelor negative asupra instalațiilor și construcțiilor.

La locul intervenției este prezentă și o echipă CFL din cadrul IPJ Timiș care va efectua cercetări.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*