Administrație

Creșă inaugurată la Moșnița Nouă

Creșă inaugurată la Moșnița Nouă

Copiii locuitorilor comunei Moșnița Nouă vor beneficia de o creșă construită și dotată după ultimele standarde europene, în care vor primi servicii de îngrijire și educație timpurie, de calitate.

Creșa are o capacitate de 48 de locuri destinate îngrijirii copiilor de până la 3 ani și va avea un program de funcționare de luni până vineri între orele 06:00 și 18:00. Aceasta este dotată cu mobilier special pentru copii ante preșcolari, iar spațiile generoase în care își vor desfășura activitatea aceștia, respectiv săli de joc și dormitoare, sunt dotate cu mobilier cu un design vesel și atrăgător, adecvat vârstei și corespunzător nevoilor acestora. De asemenea, grupurile sanitare au fost amenajate și dotate cu obiecte sanitare adaptate vârstei, respectându-se toate normele igienico-sanitare în vigoare.

Clădirea destinată Creșei a fost construită cu finanțare prin AFIR – valoarea investiției 2.726. 574.08 lei, iar pentru funcționara creșei pentru o perioada de 2 ani a fost obținută o finanțare prin POCU în valoare de 4. 279.385,28 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*